Wil je onthaalouder worden?

Als onthaalouder werk je thuis en vang je tot maximum 8 kindjes van 0 tot 3 jaar op. Je organiseert een warme en veilige omgeving waar de kindjes zich geborgen voelen. Je geeft de kindjes de nodige zorg en door middel van activiteiten, spel, materiaal zorg je ervoor dat ze zich kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo. Je maakt goede afspraken met ouders en je hebt aandacht voor een positieve communicatie waardoor er een goed wederzijds vertrouwen wordt opgebouwd. Je bepaalt zelf je opvanguren en openingsdagen en je verlof.

Je ontvangt een vast bedrag per kindje per dag. Je bouwt een eigen pensioen en een eigen ziekteverzekering op. Via de samenwerking met onze dienst krijgt je alle nodige ondersteuning en ben je verzekerd voor ongevallen. Via de speleotheek is er mogelijkheid extra materiaal te lenen, er liggen tal van creatieve ideeën terbeschikking. Je kan met andere onthaalouders van gedachten wisselen en ook bestaat de mogelijkheid aan te sluiten bij een Lerend Netwerk. Hierin leer je door en met andere onthaalouders vanuit de eigen ervaring en praktijk.

Je volgt via een CVO een startopleiding. Op vraag kan je een ander onthaalouder aan het werk zien. Ook als je nog geen specifieke kwalificatie hebt kan je in aanmerking komen.

Denk je er aan om onthaalouder te worden maar zit je nog met vragen? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op met jou voor een gesprek over jouw verwachtingen en wat wij jou kunnen bieden.

Duizendpoot met een warm hart voor kinderen,
kundig in spelen, verzorgen en opvoeden,
flexibel en een kei in organiseren,
met een flinke portie inlevingsvermogen om te kunnen samenwerken met ouders
en die vragen en problemen op een professionele manier aanpakt.

Download hier ons sollicitatieformulier!

  • Contactgegevens
  • Tel 02 532 04 90
  • Waar?
  • Markt 15
  • Lennik